بهترین مارک پاور بانک (6 برند برتر)

برندهای بزرگ تولید کننده پاور بانک در جهان

تعداد زیادی برند پاور بانک در بازار وجود دارد که در حال رقابت با هم هستند. این رقابت هم به نفع مصرف کننده است و باعث افزایش کیفیت و کارایی پاور بانک و کاهش قیمت آن می‌شود.

در ادامه بهترین مارک‌های تولید کننده پاور بانک را معرفی می‌کنیم که محصولات آنها اعتبار جهانی دارد و کاربران بسیار زیادی از پاوربانک‌های آنها استفاده می‌کنند.

1. انکر

قطعا برند انکر رهبر بازار پاور بانک است (مشابه با اپل که بازار گوشی را هدایت می‌کند). انکر پاوربانک‌های بسیار متنوعی از انواع کوچک تا پاوربانک‌های صحرایی بزرگ تولید می‌کند و به صورت کلی در زمینه محصولات ذخیره‌سازی توان، تخصص بالایی دارد.

چهار ویژگی برند انکر که باعث موفقیت جهانی آن شده:

  1. انکر تعهد بسیاری بالایی به مشتریان خود دارد و خدمات پس از فروش آن عالی است. خدمات مشتریان انکر به فهیم بودن، بخشندگی و سخاوتمندی شهریت دارد. در جهان شارژرهای قابل حمل، موارد بسیاری ممکن است ایراد پیدا کنند. سلول‌های باطری ممکن است ایراد داشته باشند، سیم کشی ممکن است معیوب باشد، مدارهای تغییر ولتاژ و جریان ممکن است ایراد پیدا کنند و باعث خرابی کل پاور بانک شوند. انکر یک ضمانت 18 ماهه روی اکثر محصولات خود ارائه می‌دهد و واقعا سعی می‌کند به بهترین روش کیفیت تک تک محصولات خود را بالا نگه دارد.
  2. محصولات انکر در مقابل کیفیت بالای خود قیمت نسبتا منطقی دارند. البته به صورت کلی به دلیل واردات کم، قیمت پاوربانک‌های انکر در بازار ما کمی بالاست. ولی در سطح جهانی انکر قیمت رقابتی دارد. به خصوص پاوربانک‌های کوچک انکر قیمت خوبی دارند.
  3. محصولات انکر برای کارکرد بسیار طولانی و دوام بالا طراحی و ساخته می‌شوند. مثلا کیفیت باطری یکی از پاوربانک‌های صحرایی انکر در حدی بالاست که پس از 10 سال استفاده روزانه (3000 سیکل شارژ و تخلیه)، ظرفیت باطری فقط 20% کاهش پیدا می‌کند. وقتی مسئله قیمت پایین مطرح می‌شود بسیاری از شرکت‌ها کیفیت محصول را کاهش می‌دهند ولی انکر کیفیت را در اولویت قرار داده است.
  4. انکر در 146 کشور جهان بیش از 200 میلیون محصول فروخته است و از این نظر مارک شماره یک جهان است.

تاریخچه انکر:

انکر در سال 2011، در کالیفرنیا و توسط یکی از کارمندان سابق گوگل تاسیس شد. سپس در مدت کوتاهی آنها برند شماره یک پاور بانک در فروشگاه آمازون شدند. پس از آن، انکر به لطف نوآوری و کیفیت بالا رشد کرد و تبدیل رهبر جهانی بازار شارژ همراه شد.

یکی از مهمترین دلایل کیفیت بالای انکر شروع از بازار آمریکای شمالی بود. بازار آمریکای شمالی به کیفیت اهمیت بالایی می‌دهد و به همین دلیل محصولات با کیفیت پایین در این بازار رقابتی چندان رشد نمی‌کنند.

در مطلب کاملی بهترینهای انکر را معرفی کرده‌ایم که پیشنهاد می‌کنیم آن را هم مطالعه کنید:

2. راو پاور

برند راو پاور مهترین رقیب انکر در دنیای پاور بانک است. به خصوص در بخش قیمت، راو پاور محصولات رقابتی تولید می‌کند که سهم بازار بزرگی دارند. همچنین راو پاور بعضی از سبکترین پاوربانک‌های بازار را تولید میکند. مثلا پاور بانک RP-PB194 با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت و وزن فقط 175 گرم، یک گزینه عالی برای حمل طولانی مدت است.

تاریخچه راو پاور:

راو پاور بخشی از شرکت Sunvalley Group است که کار خود را با تولید باطری لپ تاپ و گوشی شروع کرد. پس از آن راو پاور شروع به تولید محصولاتی مانند شارژر فندکی و شارژر دیواری کرد و تبدیل به یکی از شرکتهای بزرگ در صنعت شارژ شد.

در مطلب کاملی بهترینهای راو پاور را معرفی کرده‌ایم که پیشنهاد می‌کنیم آن را هم مطالعه کنید:

3. بلکین

بلکین یکی از برندهای قدیمی و خوشنام تولید کننده انواع تجهیزات جانبی وسایل الکترونیک است که پاوربانک‌های بسیار با کیفیتی هم تولید می‌کند. از ابتدای تاسیس، بازار اصلی بلکین آمریکای شمالی بوده است و به همین دلیل همواره کیفیت اهمیت بالای داشته است.

تاریخچه بلکین:

بلکین در سال 1983 و در کالیفرنیا کار خود را به عنوان تولید کننده کابل پرینتر کامپیوتر شروه کرد. این کسب و کار به سرعت رشد کرد و در سال 1985 بلکین تبدیل به یک برند جهانی شد.

در سال 2008 بلکین وارد بازار تجهیزات جانبی گوشی‌های هوشمند شد و توانست در این بازار هم بدرخشد. شرکت تایوانی فاکسکان در سال 2017 بلکین را به مبلغ 886 میلیون دلار خرید و بلکین تبدیل به زیرمجموعه این شرکت شد.

4. سامسونگ

برند سامسونگ یکی از بزرگترین تولید کنندگان تلفن همراه در جهان است و در بازار ایران هم بیشترین سهم فروش را دارد. در بخش اور بانک هم سامسونگ حضور خوبی دارد و محصولات با کیفیتی تولید می‌کند. البته تنوع پاوربانک‌های سامسونگ چندان بالا نیست ولی برای بسیاری از کاربران محصول مناسبی از سامسونگ پیدا می‌شود.

تاریخچه سامسونگ:

سامسونگ به عنوان یک فروشگاه مواد غذایی در سال 1938 و در کره تاسیس شد. پس از آن سامسونگ وارد صنعت پارچه و در سال 1969 وارد صنعت تجهیزات الکترونیک شد (با تولید تلوزیون سیاه و سفید). در دو دهه 1970 و 1980 سامسونگ به سرعت رشد و کرد و بخش‌های مختلف دیگری هم به فعالیت‌های آن اضافه شد.

در مطلب کاملی بهترینهای سامسونگ را معرفی کرده‌ایم که پیشنهاد می‌کنیم آن را هم مطالعه کنید:

5. شیائومی

شیائومی از برندهای شناخته شده بازار تلفن همراه است و سهم بازار بزرگی در این بخش دارد. در زمینه تجهیزات جانبی مانند پاور بانک هم شیائومی حضور پرقدرتی دارد و محصولات کیفیت بالا و قیمت بسیار مناسبی تولید می‌کند. تنوع محصولات شیائومی بسیار بالاست و عملا نیاز اکثر کاربران را به خوبی پوشش می‌دهد.

در چند سال گذشته همواره شیائومی پرفروش‌ترین برند پاور بانک بازار ایران بوده که این مورد نشان دهنده اعتماد کاربران به شیائومی است. همچنین پاوربانک‌های شیائومی قیمت بسیار مناسبی دارند و به همین دلیل ارزش خرید آنها بالاست.

تاریخچه برند شیائومی:

شیائومی در سال 2010، به عنوان تولید کننده تحجهیزات الکترونیک و در شهر پکن تاسیس شد. در سال 2011 شیائومی اولین گوشی تلفن همراه خود را تولید کرد و پس از آن به سرعت رشد کرد، به طوریکه در سال 2014 بالاترین سهم بازار گوشی چین را به دست آورد. در مال حاضر هم شیائومی سومین تولید کننده بزرگ تلفن هوشمند در جهان است.

در مطلب کاملی بهترینهای شیائومی را معرفی کرده‌ایم که پیشنهاد می‌کنیم آن را هم مطالعه کنید:

6. باسئوس

باسئوس از تولیدکنندگان با کیفیت تجهیزات جانبی وسایل دیجیتال است و طیف گسترده‌ای از محصولات را تولید می‌کند. در حال حاضر تولیدات باسئوس در بیش از 180 کشور جهان به فروش می‌رسد.

پاوربانکهای باسئوس تنوع بسیار بالایی دارند و باسئوس از چراغ قوه کوچک (با قابلیت شارژ گوشی) تولید می‌کند تا پاوربانک‌های پرقدرت که ویزه شارژ لپ تاپ هستند.

تاریخچه برند باسئوس:

باسئوس در سال 2011 به عنوان یک تولید کننده تجهیزات الکترونیک در چین و به عنوان زیر مجموعه شرکت Shenzhen Times Innovation Technology تاسیس شد. باسئوس مخفف شده عبارت “Base on user” است که نشان دهنده دیدگاه کلی این شرکت است که اولویت را بر دیدگاه کاربر قرار داده است.

در حال حاضر باسئوس در حال ورود به بازار آمریکای شمالی است و به همین دلیل در حال ارتقای بیشتر کیفیت تولیدات خود هم هست.

در مطلب کاملی بهترینهای باسئوس را معرفی کرده‌ایم که پیشنهاد می‌کنیم آن را هم مطالعه کنید:

معرفی بهترین پاور بانک (شارژر همراه) از برندهای مختلف و برای کاربردهای متفاوت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *