علت خرابی پاور بانک

مهمترین دلایل خرابی پاور بانک:

  1. پایان طول عمر باطری
  2. کابل یا سوکت خراب
  3. سرما و یا گرمای شدید
  4. سقوط از ارتفاع و ضربه
  5. رطوبت و مایعات
  6. ایرادات ساخت
  7. استفاده اشتباه

در ادامه تک تک این موارد را بیشتر توضیح می‌دهیم.

1. پایان طول عمر باطری

با وجود پیشرفت‌های زیادی که در تکنولوژی باطری اتفاق افتاده هنوز هم باطری‌ها عمر محدودی دارند. اگر به صورت دائم از پاور بانک استفاده می‌‎کنید پس از دو یا سه سال باطری‌های پاور بانک فرسوده شده و به مرور خراب می‌شوند.

پاور بانک‌ها معمولا از سلول‌های باطری لیتیوم یونی و یا لیتیوم پلیمیری استفاده می‌کنند که بین 300 تا 600 بار سیکل شارژ و تخلیه را دوام می‌آورند و پس از آن باید به فکر تعویض پاور بانک باشید.

خرابی باطری، مهمترین و رایج‌ترین دلیل خرابی پاور بانک است. تعویض باطری خراب هم با توجه به قیمت باطری با کیفیت و سایر هزینه‌های تعمیر و عیب یابی، منطقی نیست و بهترین کار خرید یک پاور بانک نو و سریع است (بهترین پاور بانک فست شارژ بازار).

2. کابل یا سوکت خراب

یک دلیل مهم دیگر برای خرابی پاور بانک، در حقیقت خرابی کابل پاور بانک یا سوکت‌های آن است. خوشبختانه کابل‌ها قیمت بالایی ندارند و پاور بانک‌ها معمولا بیش از یک سوکت ورودی و خروجی دارند. پس می‌توانید با یک کابل دیگر و سوکت متفاوت هم پاور بانک را تست کنید.

پیشنهاد می‌کنیم از کابل‌های با کیفیت برندهایی مانند باسئوس یا یوسمز برای پاور بانک استفاده کنید که عمر بیشتری دارند و اتلاف توان در مسیر هم برای آنها کمتر است. همچنین سعی کنید از آداپتورهای با کیفیت بالا برای شارژ پاور بانک استفاده کنید (بهترین شارژر برای شارژ پاور بانک).

3. سرما یا گرمای شدید

باطری‌های پاور بانک قطعات حساسی هستند و گرما و سرمای شدید به آنها صدمه میزند. به همین دلیل سعی کنید پاور بانک را در محیطی با دمای معمولی (0 تا 35 درجه) نگه داری و استفاده کنید.

همچنین در سرمای شدید ممکن است باطری پاور بانک یخ زده و کلا کار نکند. در این موارد معمولا با گرم کردن باطری، پاور بانک دوباره کار می‌کند.

4. سقوط از ارتفاع یا ضربه

پس از یکی دو سال استفاده، احتمالا چند بار پاور بانک از دستتان زمین افتاده و یا به آن ضربه خورده است. این ضربات می‌تواند باعث شکستن قطعات پاور بانک و در نهایت خرابی آن شود.

5. رطوبت و مایعات

اگر پاور بانک شما ضد آب نباشد مایعات به سرعت از طریق سوکت‌ها وارد پاور بانک شده و مدارهای آن را خراب می‌کنند. به همین دلیل اگر پاور بانک را برای کارهای خاصی مانند طبیعت گردی نیاز دارید بهتر است حتما پاور بانک ضد آب بگیرید.

6. ایرادات ساخت

در برخی موارد نادر هم ممکن است پاور بانک معیوب باشد و از ابتدا اصلا کار نکند. اگر پاور بانک شما نو است و کار نمی‌کند حتما با پشتیبانی فروشنده تماس بگیرید.

7. استفاده اشتباه

استفاده اشتباه شامل موارد زیر می‌شود:

  • استفاده از شارژر بی کیفیت،
  • کابل خراب،
  • استفاده از پاور بانک در حالت شارژ شدن
  • شارژ همزمان پاور بانک با دو سوکت
  • استفاده از پاور بانک برای شارژ پشت سر هم تعداد زیادی وسیله که می‌تواند باعث داغ شدن آن شود.

سعی کنید قبل از اینکه پاور بانک را استفاده کنید دفترچه آن را مطالعه کنید تا این موارد را انجام ندهید و عمر پاور بانک را افزایش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *