پاور بانک را میتوان به هواپیما برد، ولی به دو شرط زیر:
- ظرفیت پاوربانک باید زیر 100 وات ساعت باشد (زیر 27000 میلی آمپر ساعت). البته ظرفیت بالاتر را هم با هماهنگی و تایید میتوان با هواپیما حمل کرد.
- پاوربانک نباید داخل قسمت بار هواپیما باشد و باید یا آن را در جیب خود حمل کنید و یا ساک دستی که به داخل کابین میبرید.
در ادامه این دو شرط را بیشتر توضیح میدهیم.
1. ظرفیت پاوربانک
بر روی بدنه پاوربانک یک عدد که معمولا بین 10000 تا 20000 است نوشته شده که نشان دهنده ظرفیت آن است.
ظرفیت پاوربانک مهمترین محدودیت حمل پاوربانک به داخل هواپیما است. برای حمل پاوربانک با ظرفیت کمتر از 27000 میلی آمپر ساعت (100 وات ساعت) به داخل کابین هواپیما محدودیت خاصی وجود ندارد و میتوانید آن را در جیب خود و یا کیف همراهتان حمل کنید.
اگر ظرفیت پاوربانک خودتان را نمیدانید آن را وزن کنید. اگر وزن پاوربانک زیر 450 گرم باشد قطعا ظرفیت آن زیر 27000 میلی آمپر ساعت است و مشکلی نخواهید داشت ولی اگر وزن بالا باشد با وزن کردن نمیتوان ظرفیت را حدس زد.
البته وزن بیشتر از 400 گرم به معنای غیرمجاز حمل پاور بانک نیست ولی باید ظرفیت آن را با استفاده از اطلاعات روی بدنه یا جعبه پاوربانک تشخیص دهید.
2. محل پاور بانک
پاور بانک یک باطری شارژ شده است که هر لحظه ممکن است دود کرده و حتی آتش بگیرد. دقیقا به همین دلیل قرار دادن پاور بانک در چمدان و فرستادن آن به قسمت بار غیر مجاز است.
اگر آتش سوزی در داخل کابین اتفاق بیفتد خیلی سریع میتوان آن را خاموش کرد. ولی در قسمت بار هواپیما ممکن است زمان زیادی طول بکشد. به همین دلیل قرار دادن پاوربانک در چمدان و فرستادن آن به قسمت بار هواپیما غیرمجاز است. پس باید پاوربانک را همراه با خود به داخل کابین هواپیما ببرید (یا در جیبتان و یا کیف دستی).
پیشنهاد مطالعه: بهترین شارژر همراه